´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 51

Stiati ca... vulpea polara se ...

Stiati ca ...  vulpea polara se foloseste de anumite sunete pentru a comunica cu celelalte vulpi? Acestea pot varia de la urlete zgomotoase (daca distanta e mare) pana la sunete ascutite (atunci cand trebuie sa avertizeze puii in caz de pericol).

Curiozitati: Curiozitatea numarul 201 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara ajunge ...

Stiati ca ...  vulpea polara ajunge la maturitate se*uala cand implineste 10 luni? Tinde sa fie activa din punct de vedere se*ual la inceputul lunii martie si ramane astfel pana la inceputul lunii aprilie. Masculii si femelele au grija de puii lor. Acestia sunt crescuti in pesteri mari si, in timp ce masculii tineri sunt cunoscuti pentru faptul ca pleaca dupa un timp, femelele tind sa ramana alaturi de familie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 202 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara poate ...

Stiati ca ...  vulpea polara poate fugi cu o viteza de pana la 48 km/h? Este cunoscuta si pentru faptul ca stie sa alunece pe gheata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 203 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara are ...

Stiati ca ...  vulpea polara are si cativa dusmani, precum ursii polari si lupii? Lupii si bufnitele polare ataca mai ales puii de vulpe. Ursii Grizzly sunt, de asemenea, o alta amenintare la adresa acestei specii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 204 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 48 49 50

51

52 53 54 »
«

»