´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 575

Stiati ca... pisica din muntii ...

Stiati ca ...  pisica din muntii Andeni, pisica de munte poate fi gasita in regiunile inalte ale Boliviei, Perului si in Chile? Pisica de munte este cu putin mai mare decat o pisica domestica mare, crescand pana la 60 cm (24 inch) in lungime, are o coada cu lungimea de aproximativ 70% din lungimea propriului corp.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2297 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... iepurele australian odata ...

Stiati ca ...  iepurele australian, odata foarte raspandit in Australia, este acum clasificat ca fiind in pericol? Singura specie asemanatoare a disparut. Masculii sunt de doua ori mai mari decat femelele, crescand pana la 55 cm (21 inch) si cantarind pana la 2.5 kg (5.5lb). Urechile lor mari ii ajuta sa se racoreasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2298 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... bettong-ul animal din ...

Stiati ca ...  bettong-ul, animal din Tasmania, cantareste pana la 2 kg (4.4lb) si are o durata de viata de 3-5 ani? Regimul lor alimentar include seminte, radacini, bulbi si insecte. Bettong-ul naste tot anul, iar puii petrec primele 3 luni in marsupiul mamei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2299 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ghepardul cel mai ...

Stiati ca ...  ghepardul, cel mai rapid animal de pe pamant, spre deosebire de alte "pisici mari", nu rage, dar totusi toarce si face zgomote inalte, latraturi si triluri? Poate fi vazuti in Africa si in unele parti ale Asiei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2300 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 572 573 574

575

576 577 578 »
«

»