´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 86

Stiati ca... 99 din puii ...

Stiati ca ...  99% din puii de crocodil sunt mancati in primul an de viata de catre pesti, alte reptile, pasari sau chiar crocodili adulti?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 341 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pielea de crocodil ...

Stiati ca ...  pielea de crocodil este considerata una dintre cele mai bune, fiind fina si durabila? Insa doar pielea de pe burta are aceste calitati, cea de pe spate fiind acoperita de oase (osteoderme) si solzi. pretul unei posete din piele de crocodil poate depasi 15.000 de dolari.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 342 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cel mai mic ...

Stiati ca ...  cel mai mic crocodil este crocodilul pitic, Osteolaemus tetraspis, traieste in Africa centrala si nu depaseste 1.9 metri?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 343 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cea mai mare ...

Stiati ca ...  cea mai mare specie de crocodil este crocodilul de apa sarata, Crocodylus porosus, si se gaseste din India pana in Australia de nord si Fiji? Acesta poate depasi 7 metri lungime si poate cantari pana la o tona. Crocodilul de apa sarata este una dintre cele mai agresive specii de crocodil. Pe 11 aprilie 2007, intr-o gradina zoologica din Kaohsiung, al doilea cel mai mare oras din Taiwan, un crocodil de apa sarata, a smuls mana unui veterinar ce incerca sa-l ingrijeasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 344 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 83 84 85

86

87 88 89 »
«

»