´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 88

Stiati ca... pielea de crocodil ...

Stiati ca ...  pielea de crocodil este considerata una dintre cele mai bune, fiind fina si durabila? Insa doar pielea de pe burta are aceste calitati, cea de pe spate fiind acoperita de oase (osteoderme) si solzi. pretul unei posete din piele de crocodil poate depasi 15.000 de dolari.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 349 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cel mai mic ...

Stiati ca ...  cel mai mic crocodil este crocodilul pitic, Osteolaemus tetraspis, traieste in Africa centrala si nu depaseste 1.9 metri?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 350 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cea mai mare ...

Stiati ca ...  cea mai mare specie de crocodil este crocodilul de apa sarata, Crocodylus porosus, si se gaseste din India pana in Australia de nord si Fiji? Acesta poate depasi 7 metri lungime si poate cantari pana la o tona. Crocodilul de apa sarata este una dintre cele mai agresive specii de crocodil. Pe 11 aprilie 2007, intr-o gradina zoologica din Kaohsiung, al doilea cel mai mare oras din Taiwan, un crocodil de apa sarata, a smuls mana unui veterinar ce incerca sa-l ingrijeasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 351 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... atunci cand vine ...

Stiati ca ...  atunci cand vine vorba de hrana, crocodilul nu are limite si ataca aproape orice animal pe care-l poate dobori?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 352 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 85 86 87

88

89 90 91 »
«

»