´╗┐

Stiati ca ... bauturi

curiozitati despre bauturi - pagina 39

Stiati ca... Mos Craciunul rotofei ...

Stiati ca ...  Mos Craciunul rotofei imbracat in rosu este inventat de Coca-Cola? La inceputul anilor '30, compania Coca-Cola cauta o cale de a-si creste vanzarile in timpul iernii, sezon nefavorabil pentru bauturile racoritoare. Prin urmare, talentatul ilustrator al vremii Haddon Sundblom a fost solicitat sa creeze imaginea pe care o stim azi a simpaticului mos cu mustati albe si burtica, imbracat in cojocelul rosu.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 153 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... desi reclamele au ...

Stiati ca ...  desi reclamele au fost difuzate doar in SUA si Marea Britanie, febra Whassup? (BUDWEISER) a cuprins intreaga lume, spoturile circuland prin intermediul Internetului? Succesul campaniei este reflectat si de faptul ca amatori din intreaga lume au produs aproximativ 70 de versiuni ale campaniei (incluzand aici doar video)!!!! Pe site-ul www.travel.net existau la un moment dat 69 de versiuni. Dupa ce acest lucru a fost mentionat in revista Adage Global, traficul a crescut in asa masura incat se descarcau zilnic 1,5 GB, proprietarii site-ului hotarand sa scoata spoturile de pe site.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 154 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... in jud Vrancea ...

Stiati ca ...  in jud. Vrancea se pastreaza un teasc de pe vremea lui Stefan cel Mare - la Odobesti -si vestitele hrube din vremea aceluiasi domnitor (hrube in care se face sampanie, in prezent) - la Panciu?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 155 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... in flota britanica ...

Stiati ca ...  in flota britanica, din 1651 pana in 1970, fiecarui marinar zilnic i se dadea cate o portie de rom?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 156 din categoria stiati ca... bauturi

« 36 37 38

39

40 41 42 »
«

»