´╗┐

Stiati ca ... bauturi

curiozitati despre bauturi - pagina 46

Stiati ca... Jean-Marc Speziale este ...

Stiati ca ...  Jean-Marc Speziale, este proprietarul unui mic restaurant in Aniane langa Montpellier, Franta, care a fost asa de suparat de calitatea vinurilor ce ii erau livrate incat s-a hotarat sa riposteze? Si-a facut propriul vin de serie, iar pe eticheta a inscriptionat numele de Vin de Merde (Un vin de "rahat").

Curiozitati: Curiozitatea numarul 181 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... temperatura optima de ...

Stiati ca ...  temperatura optima de servire a vinurilor este urmatoarea: vinurile albe: seci, demiseci, demidulci, dulci, precum si vinurile roze se servesc la o temperatura cuprinsa intre 8°C si 10°C, uneori chiar 12°C, vinurile rosii usoare, mai putin extractive, se servesc la temperaturi cuprinse intre 12°C si 15°C, vinurile rosii pline, puternic extractive se servesc la o temperatura cuprinsa intre 16°C si 18°C?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 182 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... palinca si tuica ...

Stiati ca ...  palinca si tuica de fructe cu sambure se serveste rece pe cand rachiul din vin, coniacul si diferitele brandy-uri se servesc la temperatura camerei?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 183 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... sucurile de portocale ...

Stiati ca ...  sucurile de portocale, caise piersici daca nu sunt suficient de dulci se poate adauga miere de albine pentru indulcire?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 184 din categoria stiati ca... bauturi

« 43 44 45

46

47 48 49 »
«

»