´╗┐

Stiati ca ... bauturi

curiozitati despre bauturi - pagina 53

Stiati ca... vinurile cu sarpe ...

Stiati ca ...  vinurile cu sarpe si scorpion sunt cunoscute ca un medicament natural, utilizat pentru a trata diferite probleme de sanatate, cum ar fi reumatismul?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 209 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... vinul spumant este ...

Stiati ca ...  vinul spumant, este cel mai predispus sa-si schimbe calitatile daca este pastrat intr-un loc unde bate soarele sau unde este foarte multa lumina? Nu este nici o problema daca tineti o sticla de vin spumant la lumina, atata timp cat aceasta este nedesfacuta. Daca intentionati sa va delectati cu el cateva zile dupa ce l-ati deschis, atunci mai bine pastrati-l in frigider. Tineti cont si de faptul ca vinul alb, fie el spumant sau nu, este si mai predispus sa-si schimbe atributele sub influenta luminii sau a caldurii soarelui. Prin urmare, orice varietate de vin alb trebuie tinuta fie intr-un dulap inchis si racoros, fie in frigider.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 210 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... vinul cu sarpe ...

Stiati ca ...  vinul cu sarpe a fost considerat ca o cura eficace de-a lungul mileniilor, dar este cunoscut si pentru cresterea virilitatii masculine?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 211 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... Vinurile proaspete nu ...

Stiati ca ...  Vinurile proaspete nu trebuie servite reci, la o temperatura cu mult diferita de cea a mediului ambiant, intrucit acest factor ar putea afecta aroma bauturii? Temperatura ideala pentru pastrarea soiurilor de vin alb si spumant este intre 6 si 8 grade Celsius.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 212 din categoria stiati ca... bauturi

« 50 51 52

53

54 55 56 »
«

»