´╗┐

Stiati ca ... bauturi

curiozitati despre bauturi - pagina 55

Stiati ca... bautura Gau Jal ...

Stiati ca ...  bautura Gau Jal este produsa in India, aceasta are la baza urina de vaca? Numele acesteia se traduce, de altfel, prin "apa de vaca". Producatorii acestei bauturi de-a dreptul ciudate sustin ca Gau Jal nu contine niciun fel de toxine si este chiar buna la gust.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 217 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... se comercializeaza apa ...

Stiati ca ...  se comercializeaza apa de robinet din New York purificata? O intreaga declaratie de intentie se gaseste pe eticheta produsului care spune totul. An dupa an, companiiile de imbuteliere ne-au spus ca apa lor este cea mai sanatoasa si mai benefica pentru sanatate. Au cheltuit miliarde de dolari pe marketing pentru a ne face sa credem ca avem nevoie de ape exotice provenite din glaciari arctici, insule tropicale sau vulcani europeni. Cu imaginatie si trucuri publicitare ne-au facut sa credem ca marcile pe care le bem ne definesc statutul social. Noi suntem din New York si vrem o schimbare onesta. A venit vremea sa gandim si sa incercam o noua forma de a bea.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 218 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... vodka anti-mahmureala aceasta ...

Stiati ca ...  vodka anti-mahmureala, aceasta bautura cu denumire paradoxala este Russian Prince Vodka si a fost lansata in Marea Britanie in urma cu cativa ani? Lichidul are un aspect laptos, iar compania care o comercializeaza asigura ca alunga mahmureala.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 219 din categoria stiati ca... bauturi

Stiati ca... in Mexic exista ...

Stiati ca ...  in Mexic exista bere din rosii sau popular "chela" iar in zilele fierbinti se bea cu gheata, lamaie si un varf de sare ? Unii adauga suc de rosii si obtin asftel "michelada".

Curiozitati: Curiozitatea numarul 220 din categoria stiati ca... bauturi

« 52 53 54

55

56 57 58 »
«

»