Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 112

Stiati ca... cand laptele se ...

Stiati ca ...  cand laptele se branzeste la fiert, nu-l strecurati, lasati-l catva timp pe aragaz, pana se desprinde branza de zer, strecurati continutul printr-un tifon, pe care apoi legati-l de o lingura de lemn, deasupra unui vas, se lasa la scurs, se obtine o branza gustoasa, asemanatoare cu urda?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 445 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... pentru a conserva ...

Stiati ca ...  pentru a conserva lamaile timp de mai multe saptamani, puneti-le intr-un vas de pamant umplut cu apa rece, pe care o veti schimba zilnic?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 446 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... lamaile trebuiesc oparite ...

Stiati ca ...  lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 447 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... o jumatate de ...

Stiati ca ...  o jumatate de lamaie asezata cu partea taiata pe o farfuriuta cu sare rezista zile intregi fara a-si pierde sucul si prospetime, la folosire se spala?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 448 din categoria stiati ca... bucatarie

« 109 110 111

112

113 114 115 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct