Stiati ca ... legumele care cresc la suprafata pamantului se pun la fiert in apa clocotita, iar cele care cresc in pamant se pun in apa rece?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 453 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... legumele verzi se fierb intodeauna in apa sarata care a dat 2-3 clocote, in timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare si sa-si pastreze gustul nealterat?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 454 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... legumele uscate trebuiesc tinute inainte de a fi gatite in apa rece sau mai bine in apa de ploaie, se pun la foc cu apa rece, sarea se pune la urma, cand bobul se desface din coaja?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 455 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... puteti pastra legumele numai in cutii de lemn sau carton, in plastic nu pot sa respire si-si pierd aroma?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 456 din categoria stiati ca... bucatarie