Stiati ca ... este bine ca pestele sa fie sters cu un prosop curat si sarat inainte cu 10-15 minute de a-l praji, deoarece se va rumeni frumos si nu se va faramita?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 45 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pestele proaspat are solzii netezi, luciosi, ochii bulbucati sl limpezi, branhiile rosu aprins?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 46 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pentru a inlatura usor solzi de peste se scufunda pestele in apa clocotita cateva minute inainte de a-l curata si solzii se vor desprinde foarte usor?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 47 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pestele se verifica daca este proaspat prin punerea sa intr-un lighean mare cu apa? Daca este proaspat, pestele cade la fund.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 48 din categoria stiati ca... bucatarie