´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 127

Stiati ca... jeleurile si dulceturile ...

Stiati ca ...  jeleurile si dulceturile facute in casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 505 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... daca puneti dulceata ...

Stiati ca ...  daca puneti dulceata in borcane cu capacfiletat, asezati-le pe rafturile camarii cu gura in jos, veti preveni astfel formarea "florii" de mucegai?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 506 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... dulceata de fructe ...

Stiati ca ...  dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti in ea cateva fructe proaspete?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 507 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... gemurile si dulceturile ...

Stiati ca ...  gemurile si dulceturile nu se mai inchid la culoare daca in timpul fierberii adaugati pastile cu vitamina C aproximativ 500 mg/ 0,5 litrii de compozitie?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 508 din categoria stiati ca... bucatarie

« 124 125 126

127

128 129 130 »
«

»