Stiati ca ... daca vreti ca dulceata pe care o pregatiti sa nu mai faca nesuferita pojghita de mucegai, legati borcanele, imediat dupa umplere, cu capul in jos?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 509 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... fasolea verde trebuie sa fie proaspata si sa fie gatita imediat, deoarece tinuta la frigider mai mult de doua zile, ea devine toxica si provoaca indigestii carora, adesea, nu li se banuieste cauza?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 510 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... fasolea uscata trebuie pusa intodeauna la inmuiat de seara in apa rece, a doua zi, inainte de a fi pusa la fiert, apa se arunca si se pune alta curata?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 511 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... fructele curatate de coaja si taiate bucati isi schimba foarte repede culoarea, puneti-le intr-un vas cu apa cu 2-3 linguri de suc de lamaie, asa vor ramane proaspete la culoare, pana ce la veti pune in salate, compoturi sau prajituri?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 512 din categoria stiati ca... bucatarie