Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 130

Stiati ca... spuma de albus ...

Stiati ca ...  spuma de albus nu se lichefiaza daca punem in ea zaharul in doua reprize: una cand incepem batutul, cealalta la final?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 517 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... albusul de ou ...

Stiati ca ...  albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, intr-o palnie. Albusul curge in vas, galbenusul ramane intreg?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 518 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... albusul de ou ...

Stiati ca ...  albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam in el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 519 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... atunci cand bateti ...

Stiati ca ...  atunci cand bateti albusul de ou, puneti in el o lingura de apa rece, din aceeasi cantitate de oua, va iesi o masa mai mare de albus?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 520 din categoria stiati ca... bucatarie

« 127 128 129

130

131 132 133 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct