Stiati ca ... aluatul cu drojdie devine deosebit de moale si afanat daca in loc sa preparati drojdia cu lapte, puneti zer?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 525 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate in faina?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 526 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... bananele tinute la frigider se innegresc repede si se inmoaie? Cea mai buna conservare a lor: intr-un cos de nuiele, intr-un loc bine aerisit?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 527 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... andivele isi pierd din amaraciune daca dupa ce le scoatem tulpina tare, le punem in apa amestecata cu lapte?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 528 din categoria stiati ca... bucatarie