Stiati ca ... branza intarita se inmoaie daca se inveleste intr-un servetel imbibat in vin alb si se pastreza astfel la rece, timp de o ora?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 533 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... bulionul de rosii se adauga in mancare numai atunci cand legumele sau carnea sunt aproape fierte, astfel ele se "impietresc"?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 534 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... borsul sau zeama de varza inainte de a fi puse in ciorba, se fierb separat, cu o ceapa?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 535 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... inainte de a baga carnea de pasare la fript, ungeti-o cu un strat subtire de zahar praf, astfel friptura se va rumeni frumos si va deveni crocanta, gustul de zahar dispare la fript?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 536 din categoria stiati ca... bucatarie