Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 137

Stiati ca... dupa ce curatam ...

Stiati ca ...  dupa ce curatam cartofii de coaja, e bine sa-i trecem printr-un jet de apa rece, vor fierbe mai usor si nu se vor farama?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 545 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... daca ati curatat ...

Stiati ca ...  daca ati curatat cartofii si pana sa-i fierbeti s-au inegrit, pentru a-i albi puneti cateva picaturi de otet in apa in care fierb, cartofi devin albi, iar gustul otetului nu se simnte?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 546 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... castravetii raman mai ...

Stiati ca ...  castravetii raman mai multa vreme proaspeti daca ii varati cu codita in apa, cam un sfert din castravete trebuie sa fie acoperit, apa trebuie schimbata zilnic?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 547 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... castravetii pentru salata ...

Stiati ca ...  castravetii pentru salata sunt mai buni si gustosi daca dupa curatirea de coaja sunt inmuiati repede in apa care clocoteste?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 548 din categoria stiati ca... bucatarie

« 134 135 136

137

138 139 140 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct