´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 142

Stiati ca... toatele rosiile contin ...

Stiati ca ...  toatele rosiile contin licopen? Acesta este un antioxidant care lupta impotriva inflamatiilor creierului si care, in general, protejeaza creierul. Pentru un rezultat mai bun, rosiile trebuie consumate impreuna cu uleiul de masline care ajuta absorbtia licopenului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 565 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... mierea de albine ...

Stiati ca ...  mierea de albine este mult mai buna decat zaharul? Mierea contine quercetin care ajuta la prevenirea depresiei si mentinerea creierului sanatos. In plus, nici nu creste glicemia asa cum o face zaharul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 566 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... ouale au un ...

Stiati ca ...  ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 si proteine? In plus, ouale nu doar ca energizeaza insa dau senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 567 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... sparanghelul contine cantitati ...

Stiati ca ...  sparanghelul contine cantitati mari de acid folic si de triptofan? Un nivel scazut de acid folic are o influenta asupra depresiei, potrivit unor cercetari facute pe acest subiect. In ceea ce priveste triptofanul, acesta este folosit de catre creier pentru a face serotonina, un neurotransmitator cu are un rol important in aparitia depresiei si a anxietatii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 568 din categoria stiati ca... bucatarie

« 139 140 141

142

143 144 145 »
«

»