´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 151

Stiati ca... pentru a inlesni ...

Stiati ca ...  pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, in proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau in sosul din cratita, la 1 kg de carne?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 601 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... sarea trebuie adaugata ...

Stiati ca ...  sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu in combinatie cu aceasta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 602 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... daca vrei ca ...

Stiati ca ...  daca vrei ca supa sau ciorba de pasare sa fie mai gustoasa fierbe intotdeauna puiul intreg?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 603 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... sticlele si borcanele ...

Stiati ca ...  sticlele si borcanele nu se vor crapa atunci cand turnati in ele lichide fierbinti, daca asezati sub ele lame de cutit?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 604 din categoria stiati ca... bucatarie

« 148 149 150

151

152 153 154 »
«

»