Stiati ca ... pentru borsuri, zarzavatul se fierbe mai intai in apa cat cuprinde zarzavatul, iar borsul se adauga numai dupa ce a fiert bine zarzavatul? O parte din verdeata, patrunjel, marar, ardei si rosii, in afara de cele ce s-au pus sa fiarba cu legumele, se dau prin masina de carne si se adauga dupa ultimul clocot.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 609 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... prajiturile din aluat, pregatite la cuptor nu cresc asa cum trebuie daca se deschide cuptorul inainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 610 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... lintea absoarbe foarte bine aromele mirodeniilor si al verdeturilor cu care este combinata?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 611 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... rosiile sunt in lume cele mai folosite alimente naturale? Urmeaza bananele, merele, portocalele si pepenii. Germanii le mai spun rosiilor fructul paradisului, iar francezii fructul iubirii.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 612 din categoria stiati ca... bucatarie