Stiati ca ... legumelor care contin sulf (conopida, broccoli) le puteti adauga zeama de lamaie pentru a le imbunatati considerabil gustul?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 617 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... friptura din carne tocata se prepara doar in cuptor, la foc potrivit si in tavi de chec sau vase de Jena unse?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 618 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... la legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 619 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... hakarl este carne de rechin care a trecut printr-un anumit proces de fermentare si care este lasata la uscat timp de cinci luni? Este servita sub forma de cubulete si vine in doua sortimente: rosie si alba.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 620 din categoria stiati ca... bucatarie