Stiati ca ... pentru a fierbe lintea, trebuie sa folositi de patru ori mai multa cantitate de apa decat linte? De asemenea, este bine de stiut faptul ca boabele puse in apa care clocoteste sunt mai usor de digerat decat cele care fierb odata cu apa.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 657 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... in cazul in care legumele se pregatesc sub forma de soteuri, apa in care au fiert se poate folosi la alte mancaruri (supe, piureuri etc.)?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 658 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... daca vreti o carne mai frageda si mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 659 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... fasolea verde, spanacul sau varza dulce, reincalzite a doua zi, mai poseda doar 33% din procentul nutriti initial?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 660 din categoria stiati ca... bucatarie