Stiati ca ... legumele si zarzavaturile ce pot fi servite alaturi de peste sunt: ceapa, cartofi, morcovi, ardei, rosii, radacina de patrunjel?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 693 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... gustul neplacut al cartofilor inghetati poate fi inlaturat prin tinerea acestora, inainte de preparare, in apa rece si fierberea in apa clocotita, cu sare si o lingura de otet?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 694 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar, pentru ca substantele nutritive din ea, sub influenta sarii se elimina?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 695 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai si mazarea verde se fierb in vase cu capac, adaugandu-se in apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 696 din categoria stiati ca... bucatarie