´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 188

Stiati ca... o reteta din ...

Stiati ca ...  o reteta din Cambodia destul de ciudata este bazata pe gatirea tarantulelor? Daca acestea erau consumate pe vremuri doar in timpul epidemiilor de ciuma, tarantulele au deveni in timp un produs des intalnit in meniul bastinasilor. Tarantulele se consuma in felul urmator: se dau la o parte coltii, se incalzesc si se serves asa, pofta buna.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 749 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... Siopaoo reteta traditionala ...

Stiati ca ...  Siopaoo reteta traditionala din Hong Kong care nu inseamna altceva decat "pisica prajita", aceasta specialitate este servita, de multe ori, in regim de fast - food, alaturi de chifle de orez fierte?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 750 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... fructul Durian este ...

Stiati ca ...  fructul Durian este un fruct comun in Singapore, miroase atat de urat, incat e ilegal sa mergi cu el in transportul public din unele tari asiatice? Mirosul a fost comparat cu cel de canal sau de gunoi in putrefactie. Totusi, gustul e mult mai bun decat mirosul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 751 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... oaie in gelatina ...

Stiati ca ...  oaie in gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi si se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou in zeama si se lasa la racit? ╬ntreaga mixtura se intareste intr-o gelatina solida, care poate fi feliata si servita in salata sau in sandvisuri.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 752 din categoria stiati ca... bucatarie

« 185 186 187

188

189 190 191 »
«

»