Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 2

Stiati ca... pentru a neutraliza ...

Stiati ca ...  pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 5 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... daca o supa ...

Stiati ca ...  daca o supa sau ciorba este foarte sarata poate fi recuperata punand-o din nou la foc timp de 10 minute impreuna cu cativa cartofi sau cateva felii de mere? Cartofii si merele vor absorbi sarea in exces.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 6 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... pentru a scapa ...

Stiati ca ...  pentru a scapa de gustul de arsura din supe si sosuri se adauga o lingura de unt de arahide la fiecare 250 de mililitri de supa sau sos?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 7 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... pentru a inmuia ...

Stiati ca ...  pentru a inmuia carnea prea uscata, trebuie marinata cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii? Enzimele si acizii din aceste alimente inmoaie carnea deshidratata prin prajirea excesiva?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 8 din categoria stiati ca... bucatarie

« 1

2

3 4 5 »
«

»