Stiati ca ... hreanul care ramane nefolosit,se poate razui si se amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie precum si cu putin unt? Se pastreaza totul intr-o caserola la congelator.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 873 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... lintea rosie se prepara cel mai rapid (15 minute) si este recomandata a fi folosita in mancarurile unde este nevoie de o textura mai moale? Cea mai delicioasa este lintea verde, frantuzeasca, dar aceasta are nevoie de un timp mai indelungat de fierbere.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 874 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... la garnisirea preparatelor puteti folosi coaja de lamaie insiropata? Pentru aceasta aveti nevoie de 2 linguri de zahar si 2 linguri de apa pe care le fierbeti timp de 1 minut. In acest sirop fierbeti apoi feliile subtiri ale unei lamai timp de 4 minute.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 875 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea in aluat de foietaj inainte de a o introduce in cuptor?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 876 din categoria stiati ca... bucatarie