Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 219

Stiati ca... hreanul care ramane ...

Stiati ca ...  hreanul care ramane nefolosit,se poate razui si se amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie precum si cu putin unt? Se pastreaza totul intr-o caserola la congelator.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 873 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... lintea rosie se ...

Stiati ca ...  lintea rosie se prepara cel mai rapid (15 minute) si este recomandata a fi folosita in mancarurile unde este nevoie de o textura mai moale? Cea mai delicioasa este lintea verde, frantuzeasca, dar aceasta are nevoie de un timp mai indelungat de fierbere.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 874 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... la garnisirea preparatelor ...

Stiati ca ...  la garnisirea preparatelor puteti folosi coaja de lamaie insiropata? Pentru aceasta aveti nevoie de 2 linguri de zahar si 2 linguri de apa pe care le fierbeti timp de 1 minut. In acest sirop fierbeti apoi feliile subtiri ale unei lamai timp de 4 minute.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 875 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... pentru a obtine ...

Stiati ca ...  pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea in aluat de foietaj inainte de a o introduce in cuptor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 876 din categoria stiati ca... bucatarie

« 216 217 218

219

220 221 222 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct