Stiati ca ... legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine in frunzele mari, de la baza? In mediu acid (otet, lamaie) calitatile clorofilei se distrug rapid
Curiozitati: Curiozitatea numarul 881 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... chiftelutele devin mai zemoase daca in carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 882 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc in loc si se presara pe ea un strat subtire de faina de grau?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 883 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam in ea si putin iaurt simplu?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 884 din categoria stiati ca... bucatarie