Stiati ca ... un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei? De aceea oul se scoate din frigider cu aproximativ 1/2 de ora inainte de folosire.
Curiozitati: Curiozitatea numarul 105 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... cand se prepara morcovi, mazare, sfecla sau porumb trebuie pus putin zahar in apa pentru a mentine aromele?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 106 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... uleiul din seminte de struguri este bun pentru gatit deoarece poate fi gatit si la temperaturi foarte inalte si are un gust mai placut decat uleiul de masline extravirgin?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 107 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... omleta va iesi mai pufoasa daca adaugi jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu la fiecare trei oua folosite?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 108 din categoria stiati ca... bucatarie