´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 31

Stiati ca... sandvisul cu creier ...

Stiati ca ...  sandvisul cu creier pane a fost foarte popular in Statele Unite pana in momentul in care boala vacii nebune a devenit un motiv de ingrijorare? Desi inca mai sunt oameni care apreciaza acest fel de sandvis, sevirea creierului pane provenit de la o vaca mai mare de 30 de luni este ilegal in SUA.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 121 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... hakarl este un ...

Stiati ca ...  hakarl este un aliment gasit in general in Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin si fermentarea carnii? Anthony Bourdain, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din lume, a spus ca hakarl este cel mai dezgustator lucru pe care l-a gustat vreodata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 122 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... creveti imbatati este ...

Stiati ca ...  creveti imbatati este un fel de mancare ce consta in consumarea crevetilor cat sunt inca vii dupa ce sunt ametiti intr-un recipient plin cu alcool tare? Crevetii imbatati sunt foarte populari in China.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 123 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... sannakji este un ...

Stiati ca ...  sannakji este un preparat popular in estul Asiei ce are la baza o caracatita? Aceasta este sectionata vie si este servita cu seminte de susan. De cele mai multe ori, animalul inca mai misca in fafurie si trebuie consumat cu atentie deoarece tentaculele sale pot produce moartea prin sufocare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 124 din categoria stiati ca... bucatarie

« 28 29 30

31

32 33 34 »
«

»