Stiati ca ... dulceata se pune mai intai intr-un vas, acoperit cu un prosop umed, se lasa la racit, apoi se pune in borcane?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 157 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 158 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... la peltea nu se folosesc fructele fainoase, care se sfarama, deoarece iese zeama tulbure?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 159 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 160 din categoria stiati ca... bucatarie