Stiati ca ... carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 165 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... carnea de vita se fragezeste cu o lingurita cu varf de condimente, una de mustar, 1 lingurita boia de ardei, dulce, 1 pahar de ulei?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 166 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... carnea de porc se fragezeste cu o 1 lingurita condimente, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita suc de usturoi, 2 lingurite de mustar, 200 ml de vin alb, 1 pahar de ulei?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 167 din categoria stiati ca... bucatarie
Stiati ca ... pestele intreg sau fileu se fragezeste cu o 1 lingurita suc de lamaie, 1 pahar de vin alb, 1 lingurita de pulbere de tarhon, 1 lingurita de sare, 1 pahar de ulei, masline?
Curiozitati: Curiozitatea numarul 168 din categoria stiati ca... bucatarie