´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 56

Stiati ca... zarzavaturile folosite la ...

Stiati ca ...  zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 221 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... pentru a rade ...

Stiati ca ...  pentru a rade hreanul fara sa fie afectati ochii, acesta se congeleaza inainte?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 222 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... fructele care se ...

Stiati ca ...  fructele care se pun in chec, prajituri, se dau prin faina inainte de a fi incorporate in aluat?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 223 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... cartofii curatati pentru ...

Stiati ca ...  cartofii curatati, pentru salate, se fierb in apa cu sare? Tot in apa in care s-au fiert cartofii se pot fierbe ouale cu coaja putin crapata, sau ouale fierte fara coaja, pentru a se coagula albusul?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 224 din categoria stiati ca... bucatarie

« 53 54 55

56

57 58 59 »
«

»