´╗┐

Stiati ca ... bucatarie

curiozitati din bucatarie - pagina 81

Stiati ca... mai multe studii ...

Stiati ca ...  mai multe studii arata ca femeile care consuma in mod regulat banane au sanse mai mici sa se imbolnaveasca de cancer? Bananele contin o cantitate importanta de vitamina C, un antioxidant care protejeaza celulele de radicalii liberi. In plus, in pulpa lor consistenta se regaseste si o cantitate considerabila de piridoxina (vitamina B6) care contribuie la regenerarea celulelor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 321 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... bananele contin vitamine ...

Stiati ca ...  bananele contin vitamine din complexul B, vitamina A, C, magneziu si potasiu, substante care ajuta organismul sa se refaca si sa accepte mai usor lipsa nicotinei?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 322 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... o banana mare ...

Stiati ca ...  o banana mare contine in jur de 100 de calorii, ceea ce inseamna ca poate reprezenta o gustare sanatoasa intre mese? Daca vrei sa slabesti, este indicat sa consumi zilnic banane, deoarece u un continut ridicat de fibre si iti confera rapid senzatia de satietate. Si daca nu esti convinsa pe deplin de calitatile bananei, iti mai spunem ca acest fruct are puterea de a accelera metabolismul, gratie manganului, un microelement care favorizeaza arderea grasimilor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 323 din categoria stiati ca... bucatarie

Stiati ca... bananele contin minerale ...

Stiati ca ...  bananele contin minerale care contribuie la o asimilare mai buna a calciului in oase, ceea ce inseamna ca te protejeaza de osteoporoza si alte boli asociate sistemului osos?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 324 din categoria stiati ca... bucatarie

« 78 79 80

81

82 83 84 »
«

»