´╗┐

Stiati ca ... calculatoare si informatica

curiozitati despre calculatoare si informatica - pagina 30

Stiati ca... logo-urile care apar ...

Stiati ca ...  logo-urile care apar pe pagina de start in timpul unor zile si date marcante sau evenimente importante se numesc Google Doodle? Compania a creat si un muzeu online in care se gasesc toate logourile care au fost puse pana acum, cu anumite ocazii. Ele au fost create de Dennis Hwang, un artist de origine coreana stabilit in USA.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 117 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... atat numele de ...

Stiati ca ...  atat numele de Google, cat si Yahoo!, doua marci de succes in materie de motoare de cautare, isi au originea in matematica, respectiv literatura? Google provine de la termenul matematic "googol", care inseamna "numarul 1 urmat de 100 de zerouri", in timp ce Yahoo era un personaj din cartea lui Johnatan Swift, "Calatoriile lui Gulliver".

Curiozitati: Curiozitatea numarul 118 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... prin Internet Explorer ...

Stiati ca ...  prin Internet Explorer 4, Microsoft a introdus Group Policy, o facilitate care permite controlul setarilor browser-ului? Aceasta facilitate, utilizata mai ales in marile companii, permite limitarea capacitatii de interventie a utilizatorilor asupra setarilor programului, cu scopul declarat de a mari gradul de protectie al sistemelor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 119 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... prima versiune de ...

Stiati ca ...  prima versiune de Internet Explorer (IE 1.0) a aparut in 1995? Aceasta versiune reprezinta o forma modificata a browser-ului Mosaic si a fost lansata de Microsoft in august 1995 ca parte a pachetului Microsoft Plus!, un set de facilitati si programe extra.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 120 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

« 27 28 29

30

31 32 33 »
«

»