´╗┐

Stiati ca ... calculatoare si informatica

curiozitati despre calculatoare si informatica - pagina 8

Stiati ca... ar dura 5.707 ...

Stiati ca ...  ar dura 5.707 ani ca o persoana sa caute in toate cele 3 miliarde de pagini ale motorului de cautare Google? Software-ul o face in 0.5 secunde.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 29 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... termenul bluetooth este ...

Stiati ca ...  termenul "bluetooth este denumit dupa Harald Bluetooth, rege scandinav, care a unit Danemarca, Norvegia si Suedia sub un singur regat? Dispozitivul Bluetooth din zilele noastre are drept logo runele nordice, care simbolizeaza initialele numelui sau.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 30 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... in fiecare an ...

Stiati ca ...  in fiecare an, Youtube pregateste farse vizitatorilor? In 2008, toate linkurile au fost redirectionate catre pagina cu videoclipul melodiei "Never Gonna Give You Up a lui Rick Astley. In 2009, cand se accesa un clip pe pagina principala, imaginea se intorcea cu susul in jos, in 2010 se schimbau culorile clipurilor, iar in 2011 site-ul si-a celebrat cea de-a "o suta aniversare cu "butonul 1911, culori sepia la videoclipuri si tonuri specifice inceputului secolului XX.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 31 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

Stiati ca... intre 2006 si ...

Stiati ca ...  intre 2006 si 2007, Thailanda a blocat accesul la Youtube din cauza clipurilor video ofensatoare la adresa regelui Bhumibol Adulyadej?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 32 din categoria stiati ca... calculatoare si informatica

« 5 6 7

8

9 10 11 »
«

»