´╗┐

Stiati ca ... diverse

curiozitati diverse - pagina 3

Stiati ca... tubul crocodilului era ...

Stiati ca ...  tubul crocodilului era un procedeu de tortura prin care victima era imobilizata si in jurul corpului erau puse tepuse metalice care tintuiau tot corpul? Sub tub se facea focul si in scurt timp, daca cel torturat nu turna informatii pretioase, se zbatea involuntar din cauza caldurii si sfarsea intepat groaznic, dupa care ardea de viu...

Curiozitati: Curiozitatea numarul 9 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... taurul era un ...

Stiati ca ...  taurul era un procedeu de tortura prin care victima era prajita dupa ce era introdusa intr-un taur din metal? Sub el se facea un foc urias ce ducea la coacerea victimei, mai mult chiar, taurul scotea si un fum cu un miros groaznic. Pe nari, exact ca un taur furios!

Curiozitati: Curiozitatea numarul 10 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... trasul in teapa ...

Stiati ca ...  trasul in teapa era un procedeu de tortura ce implica infigerea unui tarus inalt si foarte ascutit, de obicei prin anu*ul celui torturat, dupa care greutatea corporala facea totul? Moartea survenea tarziu si in chinuri groaznice. Imaginea de dupa era apocaliptica, fapt pentru care Vlad Tepes a capatat un renume inspaimantator, fiind cunoscut ca Dracula.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 11 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... ouale Kinder sunt ...

Stiati ca ...  ouale Kinder sunt interzise in SUA datorita unei legi vechi ce dateaza din anul 1938? Legea precizeaza ca sunt ilegale toate dulciurile care contin in interior parti necomestibile, ce pot fi usor inghitite de cei mici. Din acest motiv, in fiecare an, peste 60.000 de oua Kinder sunt confiscate la granita SUA de catre autoritati, iar amenda pentru introducerea acestor dulciuri in America poate ajunge si la 2.500 de dolari.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 12 din categoria stiati ca... diverse

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»