´╗┐

Stiati ca ... diverse

curiozitati diverse - pagina 3

Stiati ca... menghina cu spini ...

Stiati ca ...  menghina cu spini era un procedeu de tortura ce functiona ca un cleste, rupand picioarele victimelor in doua, chiar de la genunchi? Uneori, tepii erau infierbantati, pentru a spori durerea celor torturati.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 9 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... magarul spaniol era ...

Stiati ca ...  magarul spaniol era un procedeu de tortura folosit de spaniolii si in care victima era plasata in pozitie calare pe un suport in forma unei prisme triunghiulare orientate cu partea ascutita in sus, iar de picioare erau atarnate mai apoi greutati pentru ca tortura sa fie completa?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 10 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... tubul crocodilului era ...

Stiati ca ...  tubul crocodilului era un procedeu de tortura prin care victima era imobilizata si in jurul corpului erau puse tepuse metalice care tintuiau tot corpul? Sub tub se facea focul si in scurt timp, daca cel torturat nu turna informatii pretioase, se zbatea involuntar din cauza caldurii si sfarsea intepat groaznic, dupa care ardea de viu...

Curiozitati: Curiozitatea numarul 11 din categoria stiati ca... diverse

Stiati ca... taurul era un ...

Stiati ca ...  taurul era un procedeu de tortura prin care victima era prajita dupa ce era introdusa intr-un taur din metal? Sub el se facea un foc urias ce ducea la coacerea victimei, mai mult chiar, taurul scotea si un fum cu un miros groaznic. Pe nari, exact ca un taur furios!

Curiozitati: Curiozitatea numarul 12 din categoria stiati ca... diverse

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»