´╗┐

Stiati ca ... economie si turism

curiozitati despre economie si turism - pagina 106

Stiati ca... mai mult de ...

Stiati ca ...  mai mult de 15% din macaralele lumii se afla in Dubai?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 421 din categoria stiati ca... economie si turism

Stiati ca... numarul locuitorilor Dubaiului ...

Stiati ca ...  numarul locuitorilor Dubaiului este mai mic decat muncitorilor in constructii? Dubaiul a atras atentia lumii datorita cladirilor de proportii foarte mari. Dar acest lucru a atras atentia si celor care lupta pentru drepturile omului, privind forta de munca numeroasa ce provine din Asia de Sud. Aproximativ jumatate din populatia Dubaiului intelege indiana.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 422 din categoria stiati ca... economie si turism

Stiati ca... in Dubai se ...

Stiati ca ...  in Dubai se afla cel mai luxos hotel al lumii? Hotelul Atlantis - rezidenta de lux din orasul Dubai, care si-a primit primii vizitatori in august 2008 - este inconjurat de apele calde ale Golfului Arabiei. Arhitectura lui se bucura de admiratia specialistilor din lumea intreaga, iar locul unde se afla face sa ii creasca prestigiul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 423 din categoria stiati ca... economie si turism

Stiati ca... in Dubai se ...

Stiati ca ...  in Dubai se afla cea mai mare insula artificiala din lume? Dubai-ul se poate mandri cu cea mai mare insula artificiala din lume care a costat 12 miliarde de dolari. Pentru constructia insulei au fost folosite 94 de milioane de metri cubi de nisip si 7 milioane de tone de roca. In acest paradis plutitor au fost fost adusi chiar si 28 de delfini si a fost recreat un recif.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 424 din categoria stiati ca... economie si turism

« 103 104 105

106

«

»