Stiati ca ... paranormal

curiozitati din paranormal - pagina 2

Stiati ca... in anul 1930 ...

Stiati ca ...  in anul 1930, o fetita pe nume Shanti Deva, in varsta de 4 ani, din Delhi, India, le-a spus parintilor ei ca a trait candva intr-un loc numit Muttra (in prezent Mathura), ca a fost mama a trei copii si ca a murit la nasterea ultimului si ca numele sau era Ludgi? Deoarece fata povestea toate acestea des, parintii ei au inceput sa faca investigatii. S-a descoperit astfel ca exista intr-adevar un oras numit Muttra si ca o femeie pe nume Ludgi murise recent acolo. Apoi au dus-o pe Shanti in acea asezare, unde ea a inceput sa vorbeasca dialectul local si unde si-a recunoscut sotul si copiii din viata anterioara. Fata a facut chiar 24 de declaratii pline de acuratete care au confirmat fapte din viata lui Ludgi. Impresionant pentru un copil de numai 4 ani.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 5 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... podul Overtoun este ...

Stiati ca ...  podul Overtoun Overtoun este un pod de langa Milton, Dumbarton, in Scotia, construit in anul 1859? Acesta a devenit celebru pentru numarul mare de intamplari stranii in care cainii s-ar fi sinucis, sarind de pe pod. Incidentele au aparut initial in anii '50 si '60, cand cateii sareau brusc in apa, pierzandu-si viata. In unele cazuri insa, cainii supravietuiau, se recuperau, apoi sareau din nou de pe pod. Bizareria e ca toti cainii care sareau de pe podul Overtoun o faceau aproape din acelasi loc, situat intre ultimele doua parapete de pe partea dreapta a podului. Unii cred ca podul este bantuit. In anul 1994, un barbat si-a aruncat copilul de pe pod, pretinzand ca era antihristul. Dupa aceea, a incercat sa se sinucida.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 6 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... in luna februarie ...

Stiati ca ...  in luna februarie a anului 1948, numeroase vase de langa Indonezia au primit apeluri de urgenta de la ambarcatiunea olandea SS Ourang Medan? Mesajul infricosator era: "Toti ofiterii, inclusiv capitanul, zac morti prin cabine si pe punte. Este posibil ca tot echipajul sa fie mort". Aceasta transmisiune a fost urmat de una in cod morse, indescifrabila, apoi de inca un mesaj sinistru "Eu mor". Cand primul vas de salvare a ajuns la locul semnalizat, au incercat sa contacteze Ourang Medan, fara succes insa. Au fost trimisi cativa oameni pe nava, iar ceea ce s-a descoperit acolo a socat echipa de salvare. Toate persoanele de la bord erau moarte, cu ochii deschisi si indreptati catre soare, cu bratele intinse si cu fetele pe care li se putea citi groaza. Chiar si cainele echipajului era mort, surprins cu coltii indreptati catre un dusman nevazut. In timp ce se apropiau de cadavre, echipa de salvare a simtit un fior, desi temperatura era de peste 40 de grade Celsius. S-a luat decizia ca vasul sa fie remorcat pana in port, dar brusc a inceput sa iasa fum din carena navei. Oamenii au parasit locul si abia au avut timp sa se departeze, inainte ca Ourang Medan sa explodeze si sa se scufunde.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 7 din categoria stiati ca... paranormal

Stiati ca... doctorul Steven Greer ...

Stiati ca ...  doctorul Steven Greer sustine ca poate comunica deseori cu extraterestrii, lansand in acest sens si documentarul "Sirius"? Greer organizeaza deseori sesiuni de meditatie cu persoane pe care le duce in locuri indepartate, timp in care, sustine barbatul, au loc si asa numitele discutii cu extraterestrii.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 8 din categoria stiati ca... paranormal

« 1

2

3 4 5 »
«

»