´╗┐

Stiati ca ... sanatate

curiozitati din sanatate - pagina 2

Stiati ca... semintele de floarea ...

Stiati ca ...  semintele de floarea soarelui sunt o importanta sursa de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu si fosfor? Toate aceste vitamine si minerale sunt eliberate imediat in organism si actioneaza rapid si benefic asupra organismului.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 5 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... alunele de padure ...

Stiati ca ...  alunele de padure datorita continutului bogat de magneziu, sunt un tonic al sistemului nervos central? De asemenea, alunele de padure intaresc sistemul osos si previn rahitismul, sunt indicate in dieta persoanelor anemice, in cazul bolnavilor de diabet, pentru copii in perioada de crestere, pentru gravide si pentru varstnici.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 6 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... migdalele sunt o ...

Stiati ca ...  migdalele sunt o foarte buna sursa de fibre si proteine, iar printre vitaminele continute de migdale regasim vitamina A, B si E? Totodata ajuta la remineralizarea organismului si previn starile de oboseala si epuizare intelectuala.

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 7 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... combinatia dintre cantitatea ...

Stiati ca ...  combinatia dintre cantitatea foarte mare de antioxidant, adica vitamina C si flavonoizii din portocale le face pe acestea sa fie cele mai bune fructe pentru a ajuta organismul sa isi mentina starea optima de sanatate?

Curiozitati noi: Curiozitatea numarul 8 din categoria stiati ca... sanatate

« 1

2

3 4 5 »
«

»