´╗┐

Stiati ca ... sanatate

curiozitati din sanatate - pagina 3

Stiati ca... o portocala inglobeaza ...

Stiati ca ...  o portocala inglobeaza peste 170 de fitonutrienti diferiti si mai mult de 60 flavonoizi, dintre care majoritatea au proprietati anti-inflamatorii, anti-tumorale si impotriva coagularii sangelui, toate dovedite prin teste stiintifice, precum si efecte antioxidante?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 9 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... o lingurita de ...

Stiati ca ...  o lingurita de fructe de goji luate pe stomacul gol dau energie, ajuta tranzitul intestinal, regleaza nivelul zaharului din sange si ajuta la slabit? In plus, imbunatatesc sistemele imunitar si cardiovascular, memoria si combat anxietatea.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 10 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... uleiul de masline ...

Stiati ca ...  uleiul de masline contine grasimi omega-6, o forma de grasimi polinesaturate sanatoase, care blocheaza raspunsul organismului la inflamatii in cazul unor afectiuni cronice cum ar fi bolile de inima si artrita? De asemenea, ajuta la scaderea tensiunii si la mentinerea unui echilibru al colesterolului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 11 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... consumul regulat de ...

Stiati ca ...  consumul regulat de ulei de masline aduce beneficii importante pentru sanatate, doar patru lingurite pe zi fiind indeajuns pentru a scadea semnificativ riscul de infarct in doar sase saptamani, potrivit unui studiu?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 12 din categoria stiati ca... sanatate

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»