´╗┐

Stiati ca ... sanatate

curiozitati din sanatate - pagina 4

Stiati ca... uleiul de rapita ...

Stiati ca ...  uleiul de rapita este preparat de peste 3000 de ani si este extras din rapita de mustar? Contine cel mai mic procent de grasimi saturate (cele care infunda arterele) si este plin de grasimi monosaturate. Grasimile monosaturate ne ajuta sa tinem sub control colesterolul din sange si sunt recomandate pentru mentinerea sanatatii inimii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 13 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... fructul goji contine ...

Stiati ca ...  fructul goji contine de 500 de ori mai multa vitamina C decat portocalele, mai mult betacaroten decat morcovii, mai mult fier decat o friptura, e bogat in vitamina B, minerale, aminoacizi si uleiuri esentiale? In Tibet, de unde provin, localnicii le consuma uscate sau sub forma de suc, ceai. Nu intamplator, acolo, numarul persoanelor cu varsta de peste 100 de ani e de 16 ori mai mare decat in orice alta zona a lumii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 14 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... trandafirii contin mai ...

Stiati ca ...  trandafirii contin mai multa vitamina C decat majoritatea legumelor si fructelor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 15 din categoria stiati ca... sanatate

Stiati ca... uleiul din seminte ...

Stiati ca ...  uleiul din seminte de struguri este bogat in antioxidanti, ajuta la prevenirea bolilor precum cancerul si bolile de inima? Conform cardiologilor indeplineste cu succes rolul de a scadea nivelul colesterolului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 16 din categoria stiati ca... sanatate

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»