´╗┐

Stiati ca ... sport

curiozitati despre sport - pagina 3

Stiati ca... cel mai batran ...

Stiati ca ...  cel mai batran marcator la un meci al Campionatului Mondial a fost Roger Milla, jucatorul celor din Camerun, care in 1994 la 42 de ani a reusit sa puncteze pentru Camerun?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 9 din categoria stiati ca... sport

Stiati ca... cel mai mare ...

Stiati ca ...  cel mai mare numar de spectatori la un meci al Campionatului Mondial s-a inregistrat in 1950, in Brazilia? Atunci, Uruguayul avea sa invinga tara gazda, in finala, in fata a 173,850 de oameni?la Campionatul Mondial din 2014 Klose devine cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale cu 16 reusite?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 10 din categoria stiati ca... sport

Stiati ca... cele mai multe ...

Stiati ca ...  cele mai multe autogoluri intr-un meci al Cupei Mondiale s-au inscris in meciul dintre Portugalia si SUA ce au disput meciul doi din grupa D pe 5 iunie, 2002? Portughezul Jorge Costa a inscris un autogol in minutul 30, ducand scorul la 2-0 pentru SUA. In minutul 71, americanul Agoos a marcat si el un autogol, reducand astfel din handicapul de goluri al portughezilor care care in acel moment era de 2 goluri. S-a terminat 3-2 pentru SUA.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 11 din categoria stiati ca... sport

Stiati ca... cel mai tanar ...

Stiati ca ...  cel mai tanar marcator la un meci al Campionatului Mondial a fost Pele care a marcat la varsta 17 ani? Se intampla in 1958, la turnelul final din Suedia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 12 din categoria stiati ca... sport

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»