´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 103

Stiati ca... femeilor li se ...

Stiati ca ...  femeilor li se mareste pupila atunci cand in raza vizuala apare un posibil partener?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 409 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... s-a descoperit un ...

Stiati ca ...  s-a descoperit un nou organ in corpul uman? Se numeste "ligament anterolateral", se afla in genunchi si se pare ca ligamentul este unul dintre punctele cele mai sensibile in cauzele accidentarilor atletilor profesionisti?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 410 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... aproximativ doua treimi ...

Stiati ca ...  aproximativ doua treimi dintre astronautii plecati in spatiu au suferit, in cursul misiunilor, de dureri de cap, desi pe Pamant nu aveau asemenea probleme? Numita durerea de cap "spatiala", aceasta pare sa fie o afectiune de sine statatoare, a carei cauza ar putea fi microgravitatia care provoaca scaderea nivelului de oxigen la nivelul creierului, ceea ce poate declansa durerea de cap sau poate afecta circulatia fluidelor la nivelul capului, marind astfel presiunea intracraniana, o alta posibila cauza a aparitiei durerilor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 411 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... la nivel mondial ...

Stiati ca ...  la nivel mondial, IQ-ul standard este undeva la 100 de puncte, cei care obtin intre 130 si 144, adica 2,14% din populatie, sunt oameni inzestrati cu o inteligenta neobisnuita, pe cand cei care obtin rezultate mai mari de 144 de puncte sunt considerati genii?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 412 din categoria stiati ca... corpul uman

« 100 101 102

103

104 105 106 »
«

»