´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 120

Stiati ca... pentru a-si mentine ...

Stiati ca ...  pentru a-si mentine sanatatea, un om nu are nevoie sa bea de opt pahare cu apa sau doi-trei litri pe zi? Cantitatea de apa necesara unei persoane depinde de greutatea acesteia, de activitatile desfasurate, de haine si, evident, de conditiile meteo. Mai mult: cantitatea de apa necesara poate fi procurata din sucuri, lapte, supe sau chiar fructe si legume.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 477 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... parul si unghiile ...

Stiati ca ...  parul si unghiile nu continua sa creasca dupa moarte? Aceasta credinta este data de faptul ca pielea se usuca si, micsorandu-se astfel distantele de la care se vad unghiile sau firele de par, acestea par mai lungi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 478 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... barbieritul nu determina ...

Stiati ca ...  barbieritul nu determina ca parul sa creasca mai gros sau mai inchis la culoare? Aceasta legenda este cauzata de faptul ca, atunci cand este ras cu lama, parului i se taie, firesc, inclusiv terminatia sa naturala, de forma conica. lipsit de aceasta terminatie conica, parul nou crescut pare ca este mai gros si mai aspru.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 479 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... antibioticele nu pot ...

Stiati ca ...  antibioticele nu pot vindeca raceala comuna? Si aceasta pentru simplul fapt ca aceasta este cauzata de un virus asupra caruia antibioticele nu au niciun efect.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 480 din categoria stiati ca... corpul uman

« 117 118 119

120

121 122 123 »
«

»