´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 121

Stiati ca... binecunoscutele capacitati mentale ...

Stiati ca ...  binecunoscutele capacitati mentale umane nu sunt delimitate cu strictete in emisfera dreapta sau cea stanga a creierului? In timp ce pentru unele activitati sunt necesare ambele emisfere, altele au, intr-adevar, tendinta de a activa preponderent una dintre emisfere. Insa daca aceasta este deteriorata in vreun accident suferit in copilaria, cealalta emisfera ii preia atributiile.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 481 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... nu putem lua ...

Stiati ca ...  nu putem lua negi de la broaste sau alte animale? Negii de pe pielea umana sunt cauzati de un tip de virus specific doar oamenilor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 482 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... produsele de ingrijire ...

Stiati ca ...  produsele de ingrijire a parului nu repara parul stricat? Ele doar pot preveni deteriorarea sa si ii pot conferi un aspect mai neted firului de par.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 483 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... spasmul pleoapei poarta ...

Stiati ca ...  spasmul pleoapei poarta numele de miokimie. Nu se cunosc foarte multe legat de spasmul pleoapei si poate fi provocat de un zbaterea unui nerv. Potrivit expertilor printre cauzele spasmului se numara obosela, stresul si cafeina. Din fericire, fenomenul este de scurta durata si trece de la sine. Pentru a scadea sansele de a te mai confrunta cu acest fenoment renunta la cafea si alcool si ofera-le ochilor tai, ca si restului organismului - un somn odihnitor de noapte.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 484 din categoria stiati ca... corpul uman

« 118 119 120

121

122 123 124 »
«

»