´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 149

Stiati ca... nu poti sa ...

Stiati ca ...  nu poti sa sforai si sa visezi in acelasi timp?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 593 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... nu toata lumea ...

Stiati ca ...  nu toata lumea viseaza in culori? 12% dintre oameni viseaza in alb si negru, restul viseaza colorat. Nu se stie insa daca impactul pe care un vis il are este mai puternic pentru cei care viseaza in culori decat pentru cei care viseaza in alb si negru.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 594 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... stimulii externi ne ...

Stiati ca ...  stimulii externi ne invadeaza visele? Este vorba despre sunetele din realitate pe care le auzim in timp ce dormim si le incorporam in visele noastre. O alta situatie de acest gen este cand iti este sete in realitate si atunci visezi ca iti este sete si in somn.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 595 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... orice om viseaza ...

Stiati ca ...  orice om viseaza doar despre ce cunoaste? Adeseori visele noastre sunt pline de oameni care nu ni se par cunoscuti, de locuri in care nu am fost, de situatii bizare, de fapt toate acestea fac parte din realitatea noatra? Toate persoanele pe care le visam sunt adevarate, si desi nu le recunoastem, sunt oameni pe care i-am vazut pe parcursul vietii. Criminalul care te urmareste in vis poate sa fie un vanzator pe care il vazusei in copilarie. Fiecare am vazut sute de mii de fete pe parcursul vietii, asa ca avem o rezerva infinita pentru visele noastre.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 596 din categoria stiati ca... corpul uman

« 146 147 148

149

150 151 152 »
«

»