´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 150

Stiati ca... orice om viseaza ...

Stiati ca ...  orice om viseaza doar despre ce cunoaste? Adeseori visele noastre sunt pline de oameni care nu ni se par cunoscuti, de locuri in care nu am fost, de situatii bizare, de fapt toate acestea fac parte din realitatea noatra? Toate persoanele pe care le visam sunt adevarate, si desi nu le recunoastem, sunt oameni pe care i-am vazut pe parcursul vietii. Criminalul care te urmareste in vis poate sa fie un vanzator pe care il vazusei in copilarie. Fiecare am vazut sute de mii de fete pe parcursul vietii, asa ca avem o rezerva infinita pentru visele noastre.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 597 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... visele previn psihozele ...

Stiati ca ...  visele previn psihozele? Un recent studiu a aratat ca studentii care erau treziti la inceputul fiecarui vis, dar erau lasati sa doarma 8 ore pe noapte, se plangeau de lipsa de concentrare, iritabilitate, halucinatii si semne ale psihozei dupa numai trei zile de experiment?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 598 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... femeile si barbatii ...

Stiati ca ...  femeile si barbatii au reactii diferite privind visele?. Barbatii tind sa viseze mai mult despre alti barbati, in timp ce femeile viseaza egal despre barbati si femei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 599 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... chiar daca avem ...

Stiati ca ...  chiar daca avem impresia ca uneori nu visam saptamani intregi, acest lucru nu este adevarat? Toata lumea viseaza, inafara cazurilor de probleme grave psihologice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 600 din categoria stiati ca... corpul uman

« 147 148 149

150

151 152 153 »
«

»