´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 153

Stiati ca... in fiecare zi ...

Stiati ca ...  in fiecare zi, 1,600 de femei mor in timpul complicatiilor la nastere, 99 la suta dintre aceste tragedii intamplandu-se in tarile aflate in curs de dezvoltare?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 609 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... dieta vegetariana este ...

Stiati ca ...  dieta vegetariana este legata, in mod traditional, de civilizatiile din India antica? Chiar si astazi, datorita religiei, 40 la suta din populatia Indiei este vegetariana si sustine acest regim de viata in mod natural, in comparatie cu 6 la suta in Europa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 610 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... oamenii de stiinta ...

Stiati ca ...  oamenii de stiinta din Norvegia au facut un experiment, au filmat bebelusii nou-nascuti lasati pe burtica mamei lor si au descoperit ca, printr-o coordonare inceata, dar sigura a manutelor si a picioruselor, ei s-au indreptat catre sanul mamei si au inceput sa se hraneasca singuri?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 611 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... un experiment desfasurat ...

Stiati ca ...  un experiment desfasurat in Suedia a aratat ca oamenilor le este foarte dificil sa isi mentina starea de incordare faciala atunci cand alte persoane zambesc in jurul lor? Colturile buzelor incep sa se ridice fara ca noi sa bagam de seama atunci cand suntem inconjurati de o atmosfera pozitiva, plina de zambete.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 612 din categoria stiati ca... corpul uman

« 150 151 152

153

154 155 156 »
«

»