´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 162

Stiati ca... expunerea la lumina ...

Stiati ca ...  expunerea la lumina albastra creste increderea de sine si starea de fericire? S-a demonstrat faptul ca barbatii devin mai fericiti in urma expunerii la lumina albastra si verde. Acelasi efect a fost observat la femeile expuse la lumina albastra, violet sau oranj.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 645 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... imaginea perceputa de ...

Stiati ca ...  imaginea perceputa de ochiul uman si trasmisa la creier este cu "susul in jos? Scoarta celebrala este cea care prelucreaza imaginea, astfel incat realitatea sa poata fi perceputa asa cum este de fapt. Rezolutia imaginilor vazute este de 576 de magapixeli.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 646 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... recordul pentru cea ...

Stiati ca ...  recordul pentru cea mai lunga perioada de timp petrecuta fara somn este de 264 de ore ( 11 zile)? A fost stabilit de Randy Gardner, in 1964, in cadrul unui experiment organizat de cercetatorul William Dement de la Universitatea Stanford, fara a folosi niciun stimulator special antisomn.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 647 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... din totalul de ...

Stiati ca ...  din totalul de 41 de detinatori ai recordului de longevitate Guiness Book, 36 sunt femei? Doar 5 barbati au detinut acest titlu de-a lungul timpului, 3 din America, unul din Anglia, iar altul din Japonia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 648 din categoria stiati ca... corpul uman

« 159 160 161

162

163 164 165 »
«

»