´╗┐

Stiati ca ... corpul uman

curiozitati despre corpul uman - pagina 98

Stiati ca... atunci cand o ...

Stiati ca ...  atunci cand o persoana spune minciuni diametrul pupilelor se modifica? Pupilele isi modifica dimensiunile datorita faptului ca in acel timp creierul are o activitate intensa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 389 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... infarctul apare foarte ...

Stiati ca ...  infarctul apare foarte frecvent iarna? Incidenta infarctului miocardic este destul de mare in anotimpul rece, in special cand persoana cardiaca face modificari bruste de temperatura de la cald la rece. Aceasta pentru ca vasele care iriga inima sunt deja afectate iar frigul le contracta si mai mult, ceea ce duce la o diminuare drastica a fluxului sanguin in inima, rezultand infarctul miocardic.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 390 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... munca intelectuala este ...

Stiati ca ...  munca intelectuala este mult mai obositoare decat cea fizica? Dupa o munca intelectuala de numai 8 ore pot fi necesare chiar zile pentru o revenire intelectuala ce depinde foarte mult de starea de spirit a fiecaruia, de optimism, dar si de exercitiile fizice, somn si dieta.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 391 din categoria stiati ca... corpul uman

Stiati ca... gemenii identici incep ...

Stiati ca ...  gemenii identici incep sa se diferentieze fizic de-a lungul anilor, ca urmare a experientei lor de viata?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 392 din categoria stiati ca... corpul uman

« 95 96 97

98

99 100 101 »
«

»